Johdanto Suomalaiseen shamanismiin

01.01.2017

Johdantokurssi avaa esivanhempiemme maagillista symboliikkaa, jonka tehtävänä on ollut selittää muinaista shamanistista maailman kuvaa sekä tuonpuoleisen maailman luonnetta. Kurssilla käymme läpi luonnon haltioiden merkitystä ihmisen elämässä, shamaaniutta, suomalaista noita- ja tietäjä laitosta sekä kannuksen, eli rummun käyttöä välineenä matkatessa olevaisuuden syvemmillä tasoilla. 

 Muinaiset runonlaulajat, tietäjät, arpojat, näkijät ja parantajat ovat kantaneet perinnettä ja tietoa josta osa on tallennettu vanhoihin kalevalaisiin runoihin. Runojen, kerätyn tiedon ja talennettujen parantamistilaisuuksien valossa pääsemme palauttamaan sirpaleita muinaisesta luontoviisaudesta ja näin vahvistamaan omia juuriamme.

 Johdanto kurssi koostuu kahdesta nelituntisesta päivästä ja yksi päivä sisältää alkumeditaation, rumpuistunnon ja noin 1,5h luennon. 

 Aiempaa kokemusta ei tarvitse olla ja johdantokurssi sopiikin loistavasti rumpupiireistä kiinnostuneille. Tilaisuus on ehdottomasti päihteetön ja edellyttää kolmen vuorokauden päihteittä oloa ennen ja jälkeen tapahtuman. Osallistuminen edellyttää täysi ikäisyyttä.

Tarkemmat tiedot ja osallistumiset sähköpostitse: aliisan.tupa@gmail.com

 

.

.

.

.

Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita