Rumpupiirit

14.10.2016

Rumpupiirit Helsingin Malmilla Eheyden tiloissa sekä Joroisissa ja Varkaudessa Savossa

Rumpupiirit ovat hyvä tilaisuus päästä tuntemaan omaa sisäistä maailmaa syvästi ja kokea ryhmän voima. Pelkästään jo rummun ääni on hoitava, mutta samalla auttaa saavuttamaan meditatiivisen tilan. Perehdymme illan aikana hieman Suomalais-Ugrilaiseen shamanistiseen perinteeseen ja symboliikkaan aina teeman mukaan. Illan aikana aloitamme lyhyemmällä meditaatiolla ja myöhemmin pidämme noin tunnin rumpuistunnon. Päätteeksi jaamme kokemuksia ja mietteitä teekupposen äärellä. 

 Osallistujilla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta rumpupiireistä, eikä mitään sitoutumispakkoa ole, eli saa tulla kokeilemaan. Oma kannus, eli rumpu mukaan, mutta ei mitenkään pakollinen ole. Paikalle rakennetaan pyhä perinne alttari, jolle saa tuoda oman voimaesineensä, esim; kivi, simpukankuori tai vaikka koru. Pään ja silmät voi suojata huivilla tai hatulla, jotta sisämaailmaan pääseminen helpottuu. Malmilla on runsaasti istuinalustoja ja filttejä, mutta saa omankin tuoda jos tuntuu siltä.

 Tilaisuus on ehdottomasti päihteetön ja osallistujien tulee olla vähintään 3 vuorokautta ennen ja jälkeen rumpuillan, täysin ilman alkoholia sekä muita päihdyttäviä aineita!

 Ilmoittautumiset ja kyselyt sähköpostiin:     aliisan.tupa@gmail.com

Osallistumismaksu:  15- 35e/hlö

 Minut voi myös tilata pitämään piiriä muuallekin, jos vain sopiva paikka ja ryhmä on valmiina.

Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita